Elsy е водеща компания в Италия в областта на телекомуникациите

...
 Elsy е водеща компания в Италия в областта на телекомуникациите
Коментари Харесай

Elsy, италианският играч в дигиталната трасформация, стъпла в България в IoT услуги за интелигентни градове, индустрия и селско стопанство

 Elsy е водеща компания в Италия в региона на телекомуникациите и интернет на нещата (IoT), която неотдавна навлезе на българския пазар. С повече от 40 години опит в региона на телекомуникациите, италианската компания продължава да влага в научноизследователска активност и развиване на все по-иновативни и авангардни решения.
 
Днес интернет на нещата (IoT) и изкуственият разсъдък (AI) са новата територия на науката и Elsy продължава да бъде в челните редици на цифровата промяна като предлага извънредно новаторски решения. Благодарение на опита си в телекомуникациите, Elsy е в положение да обезпечи надеждни и сигурни IoT решения, които употребяват радиотехнологии и лични италиански платформи за транспорт и ръководство на данни.
 
" Elsy е основана през 80-те години в Италия за понижаване на цифровото неравноправие в телекомуникациите посредством новаторски радиотехнологии ", споделя изпълнителният шеф на Elsy Кристиано Бертело, който живее в София от няколко години.
 
 Elsy Elsy Източник: Elsy
" Мисията на компанията постоянно е била да дава новаторски технологии на необятен кръг консуматори, като им разрешава достъп до цифрови услуги и благоприятни условия. Ние постоянно сме били в челните редици при даването на решения, които разрешават на хората да споделят и споделят информация по-ефективно и по-бързо. Сега, както и тогава, задачата е да се дават усъвършенствани технологии на все по-широка потребителска база, позволявайки им достъп до услуги и решения, които преди са били налични единствено за елита. В България IoT дава редица благоприятни условия за интелигентни градове, индустрия и селско стопанство, като спомага за основаването на по-свързано и автоматизирано бъдеще ". 
 
Интернет на нещата е софтуерна гражданска война, която трансформира всекидневието и икономическите действия, с помощта на опцията за свързване на предметите от всекидневието с интернет. Предаването на данни сред датчиците и облачните платформи е от главно значение за действието на IoT и тук е моментът, когато Elsy се включва с опита си в радиотехнологиите.
 
 
Благодарение на своята лична IoT платформа, Elsy предлага новаторски решения за ръководство на датчици и събиране на данни. Платформата е основана на напреднали облачни технологии и предлага необятна гама от функционалности, от събиране на данни в действително време от датчици до обработка на данни посредством изкуствен интелект, както и интуитивна и елементарно разбираема визуализация на данните.
 
Със своята необятна гама от IoT артикули и решения, през днешния ден Elsy предлага на българските компании опция да покачат успеваемостта, да подобрят сигурността и да автоматизират индустриалните процеси. Компанията, с висококвалифициран екип от специалисти, може да даде съвещания, планиране и внедряване на IoT решения, осигурявайки сполучливи резултати за своите клиенти.
 
" България съставлява неповторима опция за нас, както със своя капацитет в региона на интелигентните градове, индустрията и селското стопанство, по този начин и с географското си местонахождение като IoT хъб за източноевропейските страни ", споделя Бертело.
 
Наскоро започва нова  платформа  за електронна търговия и беше отворен търговски офис в София. В момента компанията търси сътрудници, които да оказват помощ за ефикасното постигане до пазара.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР